Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Most ezért "köcsög rasszista"v...

Most ezért "köcsög rasszista"vagyok?

Figyelt kérdés
ma szép kényelmesen mentem hazafele havertól odajön hozzám egy fura járású dzsippó megkérdezi a nevem semmi szia semmi csá.válaszoltam neki mert azt hittem ismerjük egymást valahonnan erre ő : akkor menjél tovább köcsög magyar nem téged kereslek.Ezt a mondatot nem tudtam mire vélni és hozzávágtam azt ,hogy : mi bajod te koszos cigány? kinek érzed magad?innentől kezdve sétált tovább de egy vénf@sz oda szól nekem ,hogy k*csög rasszista.(nem szóltam neki semmit de nem kellet sok ,hogy megüssek valakit)most ezt tényleg az én hibám lenne?meert én ku*vára nem úgy érzem.
2009. dec. 18. 23:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnállak..nem a te hibá,hanem ezé a társadalomé!

Micsoda dolog az ilyen?Csak úgy lszólít köszönés nélkül..

legközelebb ne azt mond ha ilyen van,hogy cigány,hanem egyszerűen úgy förmedj rá,mintha ő is magyar lenne,és akkor talán eszébe jut az illetőnek,milyen országban is van!

2009. dec. 18. 23:12
 2/11 anonim ***** válasza:
84%
legközelebb nézz rá és csak ennyit mondj neki: színvonal.. és hagyd ott.. engem nagyon irritálnak az ijen leszólitgatós emberek..
2009. dec. 18. 23:14
 3/11 A kérdező kommentje:
engem nem az zavar ,hogy nem köszönt.hanem az ,hogy mi a f*szt képzel magáról?ha meg megüt és vissza ütök akkor fasiszta volnék?
2009. dec. 18. 23:15
 4/11 anonim ***** válasza:
94%

"akkor menjél tovább köcsög magyar"

inkább Ő a rasszista

2009. dec. 18. 23:28
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
általában nem törődöm az ilyesmivel de lehet most eldurrant volna az agyam és elküldöm a jó büdös k*rva anyjába:D már bocs:D
2009. dec. 18. 23:44
 6/11 anonim ***** válasza:
Megértelek, ők már csak ilyenek. De jó környéken lehettél egy cigány + egy MSZP-s papa:D
2009. dec. 19. 00:53
 7/11 anonim ***** válasza:

Leht, hogy a retek cigányra nem haragudoot volna meg :)

Nem vagy rasszista, kést kellett volna állítani a hátába.

2009. dec. 19. 11:22
 8/11 anonim ***** válasza:
A kur.v anyját,húzzon a rühes retkes pi.csába ha magyarozik!!!!!Ő neki milyen állampolgárság van?Nem kötelező itt lenni,mocsadék szopadék senkik,és tuti félholtra rugdostam volna a szemét hányadék világraba.szott cigány szart!!!!!
2009. dec. 19. 14:04
 9/11 A kérdező kommentje:
én is így gondoltam.köszönöm a megerősítést.
2009. dec. 19. 23:02
 10/11 soldierdan ***** válasza:

dzsippó ?

CIGÁNY !

Én így hívom őket (már amelyiket)

szard le !

Vénf@sz: keresd meg és dobd be az ablakát kővel (ha ő is cigó akkor meg kézigránáttal!)

2011. márc. 17. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!