Az iskolában informatikai szakkörön elromlott a számítógép aminél ültem mit kapok érte?
Figyelt kérdés
újraindítottam mert megfagyott rajta a játék, elkezdett befelé tölteni és a képernyőn nem jelent meg semmi csak valami kékség fehér írással és megint újraindult ezt jeleztem a tanár fel mit kaphatok érte ???2014. ápr. 3. 15:43
1/5 anonim válasza:
A játékot te telepítetted, s engedély nélkül? Ez esetben én azzal büntetnélek, hogy a hibaelhárítást neked kell megcsinálni, persze felügyelettel, segítséggel. A kék halál elő szokott fordulni Windows-nál.
2/5 A kérdező kommentje:
interneten játszottam a játékkal csak megfagyott a gép amin nem is csodálkoztam mert 2007-es évjáratú, nem direkt "rontottam" el
2014. ápr. 3. 17:12
3/5 anonim válasza:
Attól függ hogy milyen a tanár. Nálunk olyan tanár van hogy úgy vigyáz a gépekre mintha egy 200000 Ft-os gamer gép lenne közben egy kétezer valahanyas évjáratú, Windows Xp-s gépek amit kb 10000-forintért lehet összerakni. Még a neten is szaggatnak a játékok.
Szerintem nem kell nagyon parázni de az én tanárom lehet hogy ordítozott volna egy kicsit ha ez történt volna de lehet hogy azóta megcsinálták volna vagy valami.
4/5 anonim válasza:
Elvileg semmit nem kaphatsz érte.
Mond azt,hogy a gép egyszer csak kikapcsolt amikor meg akartad nyitni a neten egy oldalt és ezzel ki is mostad magad.
5/5 anonim válasza:
Mi lett belőle? Kaptál valami büntetést miatta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!