Lehet, hogy furcsán hangzik, mit ajánlotok?
Figyelt kérdés
A felhőhöz hasonlatos anyagokat vagy kinézetű dolgokat keresek, tudom,hogy ez nem érthető. Például: borotvahab, vatta, satöbbi. olyan dolgokat, amik fehérek és könnyű anyagúak, mondjuk hópehely...kérlek gondolkozzatok pár pillanatig,hátha eszetekbe jut valami. :)2009. dec. 18. 22:02
1/7 anonim válasza:
papír , vatta , lepedő , párna ,zsebkendő , tejszínhab , sampon amikor a hajadra kented már , habfürdő , habcsók
3/7 A kérdező kommentje:
az elsőnek köszönöm, a másodiknak nemes egyszerűséggel nem =)
2009. dec. 18. 23:52
5/7 anonim válasza:
ne pontozz le: régi, száladzó felmosómop, majd a nyomában felszáradó padló, amint itt ott homályos a félig felszáradástól
6/7 A kérdező kommentje:
dehogy pontozlak, köszönöm. pontosan melyikről beszélsz? :)
2009. dec. 20. 21:04
7/7 anonim válasza:
jaj szia, azt hittem, nem is reagálsz rám, annyira idétlennek fogod találni. szóval mielőtt egy rendes vileda felmosómopot vettem, egy ilyen fehér fonal szerű szálas mopom volt, ami persze szürkült, és egyre több mint valami cérnaszálakká ment szét használat közben. olcsó volt. és amikor a kérdéseden elgondolkodtam, eszembe jutott, hogy amikor ez a soxor használt mop száraz, akkor könnyű, és jó nagy. mintha fellélegezne. a másik a felmosás. amikor szárad a padló, akkor a felmosó mozdulataim szép lassan elkezdenek látszódni, és azok is mielőtt teljesen felszárad, amolyan homályos, mint a gomolygó felhő
nem tudom, érthető voltam-e, mert így visszaolvasva magam.. csak jobban nem tudom megfogalmazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!