Mi a véleményetek Az Éjjel-Nappal Budapest sorozatról?
Nem tudom, mit szeretnek ebben a műsor sorozatban. A pucér testeket, a divat reklámozását, a vagánykodást, a verekedéseket?
Én semmi értelmét nem veszem. Mintha óvodások játszanák, úgy viselkednek benne. Bár az okostelefonra a szereplő kezében muszáj rázoom-olniuk.
Szánalmas! Öcsém is ezt nézi állandóan már azért siet haza,hogy ezt a fost nézhesse,amikor meg elmondom a véleményem a műsorról leugat,hogy ne okoskodjak ő csak unalomból nézi. Unalomból...Kérdezném én,ha ezt a műsort mindenki csak unalomból,időcséplésért nézi,akkor e-helyett pl: miért nem olvasunk? Könnyebb a magyar emberek primitívségén röhögni,mint olvasni vagy valami értelmeset csinálni mi?
Magát a történetet sem értem soha vagyis értem de annyira értelmetlen,hogy inkább meg sem akarom érteni. Látszik az egészen is,hogy megjátszott az úgymond "sztár színészek" is csak valami utcáról összeszedett szerencsétlenek.
Állandó
téma:szex,megcsalás,bebaszás,ordibálás,verekedés,dohányzás,káromkodás ezeket adja át a műsor a mai korosztálynak.
De ez a roh.adék műsor direkt a tizenéves korosztálynak lett kitalálva. A sok tudatlan,tapasztalatlan hülye gyerek elhisz mindent,amit ebben lát azt hiszi,hogy ez megy a valóságban is. Az én öcsém is változott,amióta ezt nézi (többet káromkodik,agresszívabb,a piákról is többet beszél) és 14-éves. Egy végleges betiltást megérdemelne ez a hányadék,mert a mai fiatalok éretlenségét használja ki ez a műsor a nézettség generálására,amiből ez a sok fél hülye színész meg kihúzza a pénzt,miközben a jövő nemzedéke meg ebben megy tönkre (már,aki nézi).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!