Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Bírósági időpontokat mennyire...

Bírósági időpontokat mennyire tartják be?

Figyelt kérdés
Fontos lenne tudnom az időbeosztásom miatt hogy ha válóperre tíz órát kaptam, az lehet hogy dél lesz, vagy ténylegesen be szokták tartani az időpontokat? (MÉg soha nem voltam bíróságon,de ez most fontos lenne)
2014. márc. 31. 21:12
 1/1 anonim ***** válasza:

Erre így lehetetlenség válaszolni.

Ügyvédjelölt vagyok, napi 3-4 tárgyalásom mindig van, de volt már napi 6-7 is.

A tapasztalat: nem lehet előre tudni! Van, amikor percre tartják (előbb csak akkor hívhatnak be, ha mindenki ott van már), de van, hogy másfél órát is csúszik egy tárgyalás. Ez nem mindennapos, de előfordul.

Az sem mindegy, melyik bíróságról van szó, mert nem egyformán leterheltek.

Nekem simán volt már, hogy alapból nem lett volna ütközésem, de a csúszás miatt lemaradtam másik tárgyalásról.

Alapvetően igyekeznek tartani, de bármi közbejöhet. Ha a vártnál bonyolultabb lesz egy ügy, ami előttetek van, megcsúszik az egész.

2014. márc. 31. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!