Hogyan lehetek sello? (ertelmes valaszokat varok! )
Akkor vegyük sorra a "tulajdonságaidat"!
1, "57 masodpercig tudom bent tartani a levegot"- hát az nem egy esze-veszett nagy teljesítmény..
2, "imadok uszni de csakis visz alatt"- ezzel pont így van minden élőlény, mert a víz felett valahogy nem szokott menni!
3, "es furcsa hogy szemuveg nelkul az eds vizben, kloros vizben nyitott szemmel"- Nem, abszolút nem furcsa!
4, "es a tonhal az egyik kedvenc etelem."- A Japánoknak is, mégse sellő egyikük sem...
Biztos vannak olyan elvetemült plasztikai sebészek, akik jó pénzért sellőt varázsolnak belőled.
Néhány év múlva benne leszel a tévében. :)))
Amúgy hány éves vagy?
Ha 9: édes vagy, de azért erősen figyelj magyarórán.
Ha ennél több, és komolyan gondolod, akkor keress fel egy jó pszichológust.
Igazad van. Semmi se lehetetlen. Hallottam már olyan dolgokról hogy az ember elméje felülmúlta a környezetét. Például hallottam olyanról hogy egy versenypája kanyarjába olajat öntöttek. A versenyzőknek azt mondták hogy csak simán kanyarodjanak, figyeljenek az útra és sikerülni fog és az összesnek sikerült. Olyanról is hallottam hogy egy csapat testépítőt két csoportra osztottak. Az egyik csoport rendszeresen elmehetett edzőterembe a másiknak nem szabadott elmennie csak elméletben edzhetett. Egy hónap után megmérték az izmukat és akik nem mentek edzeni csak elméletben edzettek azok majdnem annyit erősödtek mint akik edzettek. Anyukám is gyakran mondja, hogy ha valamit nagyon akarok akkor valóra tudom váltani. A lego ninjago sorozatban is így győzték le nadakahnt. Tudom hogy az egy animációs sorozat, de ha egyszer így van. Szóval próbálkozz és sikerülni fog.
UI.: Írjátok már meg hogyan kell PC-ben processzort cserélni mert nem jöttem rá hogy kell és nem viszem szerelőhöz mert fukar vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!