A Bónusz Brigád Szerencsekerekével lehet egyáltalán nyerni?
Figyelt kérdés
Én sokszor megpörgettem már, de MINDIG az jött ki, hogy "Nem nyert".2014. márc. 30. 20:04
1/1 anonim válasza:
Lehet vele nyerni, én már 2x nyertem 1000 Ft-ot, és átlagban 2 hetente 1x bejön a 100 Ft ... mostanában szinte csak az.
Egyébként átverés az egész cég úgy, ahogy van. Termékeinek nagy része olyan, amit már leselejteztek, és ez látszik is rajtuk. Ezen felül a kézzel fogható termékek (ami nem szolgáltatás, vagy kajálós dolog) 99%-a más webáruházakban nem akciósan, szállítási költséggel együtt jóval olcsóbban megvásárolható, mint a bónusz brigádnál szállítási költség nélkül. Pl.: 4000 Ft-ról leértékelt táska 2590-re, máshol leértékelés nélkül 1500 Ft úgy, hogy még külön feliratot is nyomathatsz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!