Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy működik ez a dolog?...

Hogy működik ez a dolog? #100happydays

Figyelt kérdés

(ha valaki nem ismerné: [link]

regisztráltam, de nem kaptam visszajelzést e-mailen.. fogalmam sincs hogy kell.. ha bejelöltem, hogy tumblr-re fogom felrakni, akkor csak feltöltöm, és a hashtaghoz beírom, hogy 100happy days? és ennyi? nincs külön az oldalon olyan, hogy bejelentkezés? akkor miért töltöm ki egyáltalán az űrlapot? kicsit zavaros nekem ez az egész, kérem valaki magyarázza meg.:)

2014. márc. 28. 22:33
 1/1 anonim válasza:
Szia :) Én is épp most regisztráltam és semmit sem kaptam e-mailben, kiválasztottam hogy hol szeretném megosztani a képeket, de utána semmi sem történt. :( Nem tudom mi legyen, hogy elkezdjem küldeni a képeket, és ha kiderül hogy nem is jól regisztráltam, vagy várjak a visszajelzésre?! o.O
2014. ápr. 19. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!