Aprodon eladtam egy telefont simán feladtam postára. Megkapta minden jo azt mondta. Ugy beszéltük meg, hogy utal másnap felhivott azal hogy nem birt mert a rendörség nyomoz utánam ijen van?
hogyne lenne, csalasnak hivjak, te buktal egy telefont, o meg nyert egyet ingyen.
ennyire ostoba/naiv nem lehet valaki, hogy elpostaz valamit utolagos fizetessel... utanvet, elore utalas, barmi, de ha mar a kezeben van a termek es mondjuk az orszag masik vegen lakik, hogy mesz utana?
a tanulopenzt mindenesetre te mar megfizetted, 50e alatt meg feljelentest sem erdemes tenni, mert szabalysertesi kategoria, senki nem fog vele foglalkozni.
iJen nincs.
Ilyen se. Hány éves vagy, hogy így át tudtak verni?
17:c Egy samsug galaxy s2
De nem az én számla számom mi van ha tényleg nyomoznak a számla után akkor se tilthatják le az utalást?
de ember, mi a feneert nyomoznanak mar a szamlad utan? es honnan tudna errol a vevod?
atvertek, mint sz*rt a palankon, ennyi. a vevo kamuzik, te meg buktal egy S2-est. gondolom se telefonszam, se semmi nincs meg, csak az e-mail cime, azzal meg mehetsz a sohivatalba.
Még egyszer leírom: iLYen lés nem iJen.
Tudod igazolni, hogy mit, mikor postáztál? Tudod igazolni, hogy kp-ben nem kaptad meg az árát???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!