Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tegyek hogy ne rajongjak...

Mit tegyek hogy ne rajongjak ennyire ezért a sztárért? Kicsit túlzásba vittem szerintem!

Figyelt kérdés

Mert az egy dolog hogy hallgatom a zenéit meg letöltök néhány képet. De mikor nézem a videó klipjeit akkor olyan sírás érzetem van úgy érzem hogy mindjárt elbőgöm magam és nem tudom miért van ez!!!!!!!! Lehet hogy közrejátszik benne hogy tetszik is.. Amúgy Lil Chrisről van szó...

Mit tegyek hogy ne rajongjak ennyire ?? És mitől van az a sírás érzet??

2009. dec. 17. 17:54
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy? Kb. 12-16 körül lehetsz ,ezen átesnek sokan én is:) ne izgulj egyszer kiunsz belőle 14/l
2009. dec. 17. 18:05
 2/8 anonim ***** válasza:

Ma már ezt a kérdést megvitattuk, ugyanez vonatkozik rád is:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__5..

2009. dec. 17. 18:06
 3/8 anonim ***** válasza:
Ezen mindenki átesik.Először egy sztár,aztán egy másik.Aztán a szomszéd fiú-lány izlés szerint.
2009. dec. 17. 18:23
 4/8 A kérdező kommentje:

15 vagyok ... hát remélem hogy hamar "kinövöm" ...

köszi a válaszokat :)

2009. dec. 17. 18:53
 5/8 anonim ***** válasza:
53%

[link]

láttadmár?

2009. dec. 17. 19:53
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is ugyanígy vagyok mint te( a kérdező) belezúgtam az egyik sztárba de nagyon...:$ :(
2009. dec. 17. 20:14
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Kinövitek,nyugi.
2009. dec. 18. 08:24
 8/8 A kérdező kommentje:
kedves utolsó elötti persze hogy láttam már ezt a képet...pont én ne láttam volna?? :D:D
2009. dec. 18. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!