Szoktál lógni suliból? És ha igen, az osztálytársaidnak beismered, ha kérdezik? És az ofődnek? Előfordultál már, hogy lebuktál?
tesin: fáj a fejem.. nah mindent meg akartak velem etetni és mondtam h erre allergiás wok (mert nemismertem) és wégül haza wittek és az unokabátyám mondta(wendégségbe wolt épp nálunk) h legközelebb hasfájással panaszkodjak arra nincs gyógyír..xD
13/L
Tesóm 2 hete itthon van mert "beteg" :D Én eddig nem is hiányoztam több napot, de nekem is volt, hogy pár napot kihagytam, de akkor sem betegségből :D Fogszabályzás, fogorvos meg ilyenek után nekem egyáltalán nincs kedvem visszamenni suliba. De nem szeretek hiányozni, mert lemaradok sok anyagról és azt nehezebb azért bepótolni :) Az osztálytársaimnak beismerem, de tanároknak már nem :D Volt olyan, hogy nehéz tzt írtunk, és elfelejtettem rá tanulni, de akkor azt mondtam, hogy rosszul voltam stb :D Anya meg leigazolta, egy napba senki nem hal bele :)
15/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!