A homofób emberek mit látnak rossznak a melegekben, miért ítélik el őket?
"Az emberek azon összevesznek, hogy a káposztás tésztát cukorral vagy borssal kell enni. "
Ha majd mutatsz valakit, aki nagy gyűléseken hirdeti, hogy a káposztás cvekedlit borssal kell enni, mert ősi vallásos szövegek is azt hirdetik, hogy aki cukorral eszi, azt halálra kell kövezni, majd fényképek kerülnek elő róla, hogy egy lepukkant vidéki krimóban úgy eszi, hogy több cukor van rajta, mint káposzta.
Ha majd mutatsz egy olyan országot, ahol halállal büntetik, aki cukorral eszi.
Majd akkor beszélhetünk arról, hogy a homoszexuálitás is csak triviális kis kérdés, amin az emberek szeretnek vitatkozni, ha nincs jobb dolguk.
Meleg létemre én folyamatosan elcsodálkozok azon, hogy a homofóboknak 2 férfiról (vagy nőről) a legeslegelső gondolatuk az, hogy hogy csinálják egymással az ágyban.
Lehet hogy bennem van a hiba, de nekem semmilyen szexuális vonatkozású gondolatom nem lesz ha ránézek 2 emberre, mivel nyilván nem is érdekel, hogy kivel hogyan mikor hol.
A homofóbok helyében inkább ezen gondolkodnék el.
Az utolsó válaszolóval teljesen egyetértek.
Ha valahol kiderül,hogy leszbikus vagyok (nem híresztelem magamról), akkor valahogy mindenkinek az jut eszébe,hogy hogyan szexelek. Én ha bárkivel megismerkedek pl. és "kiderül",hogy az illető heteró,nem az az első gondolatom,hogy vajon előző este milyen pózban csinálta a párjával. Szóval a homofóboknak ez a "rossz az,aki rosszra gondol" a legnagyobb hibájuk. Nem értem,miért nem tudnak elvonatkoztatni a szextől.Hiszen a melegek is csak emberek. Ugyanúgy felkelnek reggel,iskolába/munkába mennek,kajálnak,sétálnak,barátkoznak.
Mégis...ha szóba kerülnek a melegek,akkor mi az első,amire gondolnak az emberek? Fiúk esetén természetesen az,hogy az egyik pucsít, a másik meg tolja hátulról. Lányok esetében pedig,hogy egész álló nap csak nyalják-falják egymást.
Szóval,hogy a homofóbok mit látnak rossznak a melegekben? A saját piszkos fantáziájukat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!