Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nallatok milyen a legkor a...

Nallatok milyen a legkor a muunkahelyeteken?

Figyelt kérdés
Nallunk van egy koleganom, nagyon rosszindulatu, pletykas. Mindenkit visz magaval, befolyasol mindenkit. Amikor valaki szabadsagon van, kipletykalja, bearulja a fonoknek, akkor is, ha nincs igaza. A tobbiek is mennek utanna, a fonokot is befolyasolja, mert eleg befolyasos, nem akarki van a hata mogott. Ti is dolgoztatok ilyen kornyezetben?

2014. márc. 27. 13:40
 1/4 anonim ***** válasza:
47%
Nálunk 1 atm, de mi tudunk helyesen írni. Mit dolgozol, hogy 70%-os hibával tudsz csak írni?
2014. márc. 27. 13:58
 2/4 anonim válasza:
Hadjad lehet hogy nem magyar és alig tanul valamennyire írni te sem tudsz írni kínaiul ha tanulsz fél évig helyesen írni a magyar is olyan nehéz egyeseknek mint a kínai.
2014. márc. 27. 14:03
 3/4 A kérdező kommentje:
Mobilrol irtam, es siettem. Bocs.
2014. márc. 27. 14:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát én azt tapasztaltam, hogy eddig minden munkahelyemen volt legalább egy ember, aki megkeserítette a munkahelyi lékört. Most a legrosszabb, mert most olyan csapatban dolgozom, ahol majdnem mindenki ilyen. 6-an vagyunk, látszólag kijövök mindenkivel, de az idegeimre mennek. Megy a gáncsoskodás, rivalizálás, keverés.... Remélem, találok hamarosan egy jobb munkahelyet.
2014. márc. 27. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!