Mindenkinél tűnnek el zoknik?
Figyelt kérdés
Komolyan mondom hihetetlen. Amikor elmegy az ember otthonról, ugye csak észrevenné, hogyha eltűnne a zoknija.Tehát nem hagyhatja el az ember.
De most szedtem össze a család összes zokniját és legalább 10db páratlant találtam.Komolyan mondom képtelenségnek tartom.A mosógép dobja mögé nem tud esni(mert olyan típus van nekem9.
De akkor hol vannak?????
2009. dec. 17. 09:40
11/19 anonim válasza:
Egyszerre vegyél egyforma zoknikat, úgy tíz párat.
12/19 anonim válasza:
Ezt én sem vágom!Már 2páratlan zoknim van!
13/19 anonim válasza:
Az alsónadrág gnómok viszik el őket. Válság van, a gatya mellé már viszik a zoknit is.
14/19 anonim válasza:
nekem a kutyám szedi le a szárítóról, de azt oda is hozza :D nekem minden zoknim párja megvan :P
15/19 anonim válasza:
Most megkönnyebbültem, hogy máshol is ez a helyzet. :D Én is minden mosás után mikor csavargatom össze őket, kimarad 1-2...
16/19 anonim válasza:
Igen! de nálunk más dolgok is eltűnnek pl:kaja :D
17/19 anonim válasza:
A tegnapi mosás közben rájöttem a nagy titokra. A mosógépben egy csillagkapu van, azon keresztül tűnnek el a zoknik a semmibe. Kezdek félni.
18/19 anonim válasza:
Elkóborolt zoknik lelőhelyei:
- hanyagul levetett ruhadarabokban
- porszívózsákban
- kutyaházban
- kanapé réseiben
- párhuzamos világokban
:D
19/19 A kérdező kommentje:
Minden megoldást mérlegelek:-))
Bármi történhet
2009. dec. 18. 11:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!