A Ricinusolajtól a hajam nem fog kihullani ugye? Mert olvastam már ilyet.
12 vagyok. Az elején kicsit fog de aztán nem! A hajhullás azért van mert a ricinusolaj az (öreg) hajszálakat kilöki és helyette növeszt bele erőseket..Közben hogy növeszt bele addig a már meglévő erős hajszálak növekedését gyorsítja..kb. egy hónap alatt ezzel a (szerrel) 2-3 cm-ert, is nőhet az átlagos 1 cm-nél!! :) Festett hajra is jó..Göndör-e vagy egyenes a hajad?? Ha göndör akkor kevés a lehetőség arra hogy..marad hajad (mármint nem megijeszteni akarlak csak, a göndör haj nehezebben reagál a ricinusolaj-ra mint az egyenes)Első próbálkozásra csak 30 ml vegyetek mert igaz nem drága de ha mégsem tesz jót a hajadnak akkor..próbálj ki (Varga Hajcseppeket, Dr. Immun hajtápláló olaj vagy Nisim fas-t)Zsíros és töredezett hajra a legjobb..:)
Ricinusolaj ára kb:
30ml = 420ft (attól függ hol veszed van ahol 180ft)
100ml = 910ft ( sokféle árban van..)
250ml = 1290ft (legolcsóbbat mondtam)
500ml = 2590 ft (ebből is van egy pár fajta)
Itt egy videó hogy tedd fel (hogy elképzelhető legyen) ( Hogyan legyek jó nő?)
Keress rá és megtalálod.. Viszont ezek előtt egy barát..anya vagy valaki hogy vegyen elő törölközőt és hajszárítóval tőled messze..(ne érje levegő a hajad) szárítsa forróra)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!