Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Városmajori gimnázium! Tapaszt...

Városmajori gimnázium! Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Aki ebbe a gimibe jár, vagy járt kérem szépen írja le,hogy melyik tagozatra járt,-hány ponttal vették fel,-milyen a közösség,-milyen az oktatás,- és lehet hülye kérdés de mennyit kell tanulni ? Mennyire hajtják a gyerekeket inkább így kérdezném. Nagyon hálás lennék annak aki válaszolna!

2014. márc. 24. 19:16
 1/3 anonim válasza:
Engem 80 ponttal vettek fel, spanyol nulladikra járok-éppen ezért nem tudom mennyit kell tanulni, nekünk nyelven nem sokat, nyelven kívül szinte semmit. Másoknak nehezebb. Az oktatás, már amennyi tanárom van szerintem kitűnő. Én nagyon szeretek ide járni. A közösség is szerintem elég jó a többi iskolához képest-legalábbis általános után ez nekem nagyon nagy fellendülés volt. Ha van még kérdésed...
2014. márc. 26. 16:32
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, aki esetleg ide jár kérem őt is,hogy írjon ,most sok vélemény érdekelne :)
2014. márc. 28. 11:52
 3/3 anonim válasza:

Nem tudom, hányp ponttal vettek fel, de ez már úgyis 14 éve volt, úgyhogy nem is számít. Alapvetően jó volt ide járni. Ha újra 14 éves lennék, ugyanide jönnék. A közösségi élet kiváló, az épület szép. Akit érdekelnek a tantárgyak, megvan a lehetősége versenyekre járni. Akit nem, az ellébecolhat. Mindenki megtalálja a számítását.

Rengeteg a jó csaj, jók a programok, és a tanárok nagy részével sincs baj. Szép emlékek kötnek a Marjohoz. Tudom neked is ajánlani.

2014. nov. 18. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!