Igaz az hogy, az áruházi lopásgátlót alufóliával ki lehet játszani?
Figyelt kérdés
Nem akarok lopniXd még:D:D:D2009. dec. 16. 20:52
1/18 A kérdező kommentje:
építő jellegű kérdéseket várok XD
2009. dec. 16. 21:02
2/18 anonim válasza:
Lopj alufóliát, és kiderül ;) :D
3/18 anonim válasza:
ha kiprobálod akkor madár leszel , de a biztonsági őrök letörik a szárnyad és a sitten te leszel majd a tyúkanyó és csinálhatsz fészket:D:D:D
amúgy nem hinném de a lopásgátló mellet van általába biztonsági őr meg kamerák is..és nem pitik..
4/18 A kérdező kommentje:
már megtörtént
2009. dec. 16. 21:05
5/18 A kérdező kommentje:
azé ne szójjá be
2009. dec. 16. 21:06
6/18 A kérdező kommentje:
securityt lecsapom
2009. dec. 16. 21:06
7/18 anonim válasza:
biztos hogy nem lehet kijátszani:D
8/18 anonim válasza:
Az első szériás 15 évvel ezelőtti készülékeknél még talán működött..
Szerintem városi legenda, bár még nem próbáltam..
Viszont azt már láttam hogy hogy csinálták a (és most kimondom lehet cenzurázkodni) cigányok..
előttem voltak a sorba 2 csaj, és egy középkorú anyukatípusú nő táskájába csusztatták a vinyettát, ami be is csipogott, amíg az őrök lecsaptak a szerencsétlen nőre, ezek addig kisétáltak a lopott cuccokkal..
Gondolom ha müködne még az alufóliás trükk akkor nem így próbálkoznának..
9/18 anonim válasza:
nekem dolgozott egy bnőm egy new yorkerben, és ott hatalmas new yorkres zacskó ki volt bélelve alufóliával, de kiszúrták őket, és nem lett jóvége. Ne készülj ilyenre!
10/18 A kérdező kommentje:
de a vonalkod miatt csipog a cucc??xd
2009. dec. 16. 21:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!