Mik a hátrányai a magányos életnek? Sok választ plííz:D
Figyelt kérdés
Úgy értem, a teljes egyedüllétről, amikor senki sincs körülötted, csak egyedül vagy. Pl.: egy lakatlan szigeten.2009. dec. 16. 19:58
1/9 anonim válasza:
Ha már én ott vagyok akkor az nem lakatlan sziget:D
Amúgy szerintem én pár napot bírnék ki ott mer úgy is felzabálna valami állat vagy csak megölne vagy mittudomén:D
3/9 anonim válasza:
Szerintem az lehet a legrosszabb, hogy nincs kit szeretni, nincs kivel megosztanod az élményeidet. Nincs, aki felvidít, ha szomorú vagy, vagy éppen együtt nevet veled valamin. Egy ideig biztosan így is ki lehet bírni (néha vágyom rá), de hosszú távon nem.
4/9 anonim válasza:
Magányos életnek nincsenek hátrányai. Én legalább is nem találtam semmit hosszas gondolkodás után sem:D Egyedül szép az élet.
5/9 anonim válasza:
utolsó! de nem egy lakatlan szigeten :S sztem bedilizne mindenki egy idő után
6/9 anonim válasza:
Nem kell versengeni reggel a klotyóért.
7/9 anonim válasza:
Én tuti kinyiffantanám magam egy lakatlan szigeten. Vagy előbb utóbb hallucinálnék magamnak egy partnert/barátot, és ha megtalálnának irány a diliház.
Amúgy tényleg az a legrosszabb, hogy nincs ki megvígasztaljon, szórakoztasson, vagy akivel el tudod terelni a gondolatod arról a tényről, hogy te bizony egy kib*szott lakatlan szigethez vagy odaláncolva.
8/9 anonim válasza:
Ajánlom a Számkivetett c. filmet, Tom Hanks-szel a főszerepben :D Ő egy labdához beszél, az ember társas lény....
9/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi mindenkinek.
(Am a számkivetett az egyik kedvenc filmem:D)
2009. dec. 17. 15:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!