Hogy lehet HTML-ben egy div-be berakni egy CSS style-t?
Figyelt kérdés
Ugyertem,hogy van egy divem(jelenesetben a menu ,a fejlec alatt) es ebbe szertnek berakni egy CSS menu stilust(amit letoltottem a netrol). A CSS fajl neve pedig style.css,azert adom meg hogyha vlki leirja akk ezt hasznalja pls.2014. márc. 23. 19:29
1/1 anonim válasza:
Ha szerkesztheted a menüt, akkor menj rá, és ott kell legyen egy olyasmi hogy Forráskód nézet, ha van akkor arra rákattintasz, és beilleszted majd elküldöd. Elvileg működnie kéne, de attól függ milyen oldalon szerkeszted (gondolok én itt gportal.hu-ra vagy bármi másra, én jelenesetben erre szavazok, ez a legjobb szerintem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!