Ez lehetséges? (többi lent)
Figyelt kérdés
Imádom a wwe-t.Szeretnék a pankrációval foglalkozni.Olvastam hogy színész iskolát kell elvégezni.Azt szívesen mert többen mondták hogy van érzékem a színészethez.De azon kívül mit kell még elvégezni?híres pankrátorok hogyan jutottak be a wwe-be?12 fiú2014. márc. 23. 18:24
1/6 anonim válasza:
kell egy emelt szintű angol nyelvvizsga, mert ugye a WWE az amerikai. Aztán persze jól ki kell gyúrni magad edzőterembe. És szerintem iratkozz be a HCW-hez! (www.hcw.hu) Ez a magyar pankrátorok "iskolája"...
2/6 anonim válasza:
Nem muszáj színész sulit elvégezned, nincs végzettséghez kötve. Viszont kétségtelen, hogy jó színészi képességeid kell hogy legyenek, hiszen jó része a dolognak a duma és a dráma. Ezért perfekt angol tudásra is szükséged lesz. Valamit az alap a kivételes testfelépítés. A hcw-nél foglalkoznak pankrátor képzéssel, viszont onnan szinte lehetetlen egyenesen bekerülni a WWE-be. Valahova külföldre is el kell majd szerződnöd, ha felfigyelnek rád.
3/6 A kérdező kommentje:
Persze mindenféleképpen Amerikában akarok tanulni pankrációzni es az angolom is nagyon jó a gyermek alapfokú nyelvizsgát elvégeztem már(5 pajzsból 5-öt kaptam)és idén fogom letenni a felnőtt középfokút
2014. márc. 27. 15:23
4/6 A kérdező kommentje:
Ja es vidéki vagyok ugyhogy HCW lehetetlen.Már gondolkodtam csak anyi a baj hogy nem Pesten lakok ugy hogy csak a trambulinban meg az ágyon tudok pankrációuni
2014. márc. 27. 15:25
5/6 A kérdező kommentje:
Ja es vidéki vagyok ugyhogy HCW lehetetlen.Már gondolkodtam csak anyi a baj hogy nem Pesten lakok ugy hogy csak a trambulinban meg az ágyon tudok pankrációznii
2014. márc. 27. 15:25
6/6 anonim válasza:
Hát akkor a pankrációtanulás majd később... nem vesztesz vele sokat, ezt nem szokták korán elkezdeni. Ha tényleg akarod, akkor bizony van még tennivalód. Először is az angolodat fejleszd tökéletesre(bár azzal ahogy látom jól haladsz, 12 évesen középfokú nyelvvizsga az nem mindennapi). Én azt ajánlanám, ha van rá lehetőséged, kezdj el valamilyen küzdősportot tanulni, box, kick-box, karate, bármi. Persze a pankráció megrendezett, tehát ezeket nem fogod ott használni, de a legtöbb pankrátor tanult küzdősportokat, néhány mozdulatot hasznosíthatsz is onnan. Egyelőre ennyit tudsz tenni. Még a testépítést egy pár évig hanyagold, ha ilyen korban kezdesz gyúrni, annak káros hatásai is lehetnek. Viszont pár év múlva bizony bele kell kezdened, mivel egy pankrátornak mondhatni alapfeltétel a kivételes izomzat. Főleg, ha WWE-s terveid vannak, ott kimondottan szeretik a hatalmas pankrátorokat :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!