Robika000 kérdése:
Hogyan toljam a zöld angyalkat vizipipabol?
Figyelt kérdés
Szoktam néha szivogatni, a kérdés azpkhoz szól, akik tolhak, tolták, és esetleg vpbol is próbálták már. Van valami különbség? Több anyag kell bele? Esetleg valami extra kell hozzá?2014. márc. 22. 20:14
1/4 anonim válasza:
Több anyag kell bele, az biztos. Amúgy csak egyszer toltam vízipipából, annyira nem értek hozzá.
2/4 cli_hlt válasza:
Ha bongot értesz "vízipipa" alatt, akkor semmi különös, talán egy kicsivel több kell, mint pipás, vagy vapós fogyasztás esetén megszokott.
3/4 A kérdező kommentje:
Nem én vp-re gondoltam nem bongra.(:
2014. ápr. 5. 11:00
4/4 cli_hlt válasza:
Értem. Én egyszer próbáltam vízipipából, simán belekevertem a dohányba. A dohány miatt hányingerem lett tőle, így ezt a módszert inkább hanyagolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!