Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen dolgokról beszélhetek...

Milyen dolgokról beszélhetek anyumnak?

Figyelt kérdés
Eléggé jó a viszonyunk mivel csak vele élek de azért sok a vita.Sok mindent megosztok vele például barátnőim dolgait is (nem titkok,hanem hogy pasiznak meg buliznak már meg minden amit én nem) meg eléggé sok történéstől csak az érzéseimről és a vágyaimról nem de így is túl solnak érzem nem az? 14\l
2014. márc. 22. 20:13
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem sok. Az anyukáknak sok dolgot el lehet mondani,mert pl. ők sose mondják el a titkod a barátnőidnek vagy ilyesmi. Ha úgy érzed az érzéseid nem szeretnéd vele megosztani nem kell,de ha úgy adódik,akkor szerintem bízhatsz benne :)
2014. márc. 22. 20:31
 2/2 anonim válasza:
Az anyuka viselkedésétől,s gondolkodásától függ. Az enyém tök régimódi,arogáns stb. Sosem tudtunk megbeszéllni semmit. 23 éves vok 3 éve élek szexuális életet s ő viszont úgy tudja h még szűz vagyok. Ha kiderülne az igazság képtelen lenne elviselni. Igy inkább hallgatok. Ha megbizol benne,és úgy érzed számithatsz rá,megértő s eltudtok beszéllgetni. Akkor nyugodtan beszéllgess vele. 1 anyukát senki sem pótol. Nekem pl sokszor hiányzik az h nem tudok vele őszintén elbeszéllgetni.:(
2014. márc. 23. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!