Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Cikii, ha hallgatom?

Cikii, ha hallgatom?

Figyelt kérdés
Hali! Azt kérdezném, hogy ciki e, ha egy 13 éves LÁNY Kárpátia-t hallgat és szeretem is... De mást is szoktam hallgatni... És mellesleg a szüleim folyton hallgattál ezt az együttest, nekem megtetszett és így kezdtem el hallgatni. És szinte minden daluknak tudok a szövegét is és elvileg nincs rossz hangom sem :) :D

2014. márc. 21. 18:08
 1/7 A kérdező kommentje:
Nem mintha érdekelne mások véleménye... De érdekel, h TI mit gondoltok erről...
2014. márc. 21. 18:14
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem okés a dolog, mivel hogy én is hasonló véleményen vagyok, mint te :)

Egyáltalán nem gáz :)

2014. márc. 21. 19:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Én lecarom,ki mit hallgat,én jót hallgatok,és az a lényeg:D:D:D Engem ez tökre nem érint, hogy te most mit hallgatsz, kivéve,ha csendháborítást követsz el vele, és itt lax vhol a környéken:D:D:D
2014. márc. 21. 19:11
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Gáz? Söt dicsöség hogy még vannak olyanok akik rendes zenét halgatnak nem jusztin berbert vagy ilyesmit.Kárpátia FOREVER
2014. márc. 26. 18:27
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Az első kommentedben meg is válaszoltad magad! Ha leszarod a véleményt, akkor miért kérdezed? (Nem bántásképpen :) )

Amúgy meg ahogy a #4 mondta, legalább még van aki rendes zenét hallgat! (Metal Forever \m/ :3 )

2014. márc. 27. 19:48
 6/7 anonim ***** válasza:
62%
Dehogy ciki. Sőt. A legjobb együttes, amit egy magyar hallgathat :)
2014. ápr. 16. 14:39
 7/7 A kérdező kommentje:
Kis késéssel, de köszi a válaszokat.. :)
2014. jún. 9. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!