Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Személyi igazolvány megújítás?

Személyi igazolvány megújítás?

Figyelt kérdés

Már megújítottam a személyimet, most csak vissza kell mennem érte.A kérdés?

Mit kell vinnem?

Úgy emlékszem, hogy csak egy lapot kaptam, elég ha azt elviszem, vagy más is kell még?Meg persze az ideiglenes személyit is viszem.

Sajnos elfelejtettem. :)

2014. márc. 21. 16:25
 1/4 anonim ***** válasza:
81%
Egy kiló krumplit is vigyél, meg tojást. Mi a jó istent kellene még vinned, mint amit a hivataltól kaptál?
2014. márc. 21. 16:28
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom biztosan, hogy csak egy lapot kaptam-e, lehet, hogy többet is kaptam.Erre nem emlékszem.
2014. márc. 21. 16:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Én most kaptam újat, az átvételhez nem kértek semmilyen papírt, viszont ha kaptál ideiglenes igazolványt, azt le kell adnod. Persze ha elviszed magaddal a papírt, amit kaptál, abból baj nem lehet :)
2014. márc. 21. 22:50
 4/4 anonim ***** válasza:
nekem postán küldték az új személyit az ideiglenest meg ami egy papir volt megkellet magamnak semmisiteni én eltüzeltem.
2014. máj. 7. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!