Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Kinek mit vesztek karácsonyra?

Kinek mit vesztek karácsonyra?

Figyelt kérdés
anyu,apu és mondjuk egy 23 éves pasi szerintetek minek örülne?sajnos még nem nagyon tudom mit vegyek a barátomnak! :(
2009. dec. 16. 12:52
 1/4 anonim ***** válasza:

Én sem tudom,hogy mit vegyél nekik!!

Nekünk honnan kéne tudni?

2009. dec. 16. 13:14
 2/4 anonim ***** válasza:
Mmmm,anyukadnak vegyel valami hasznosat a konyhaba,mondjuk kenyerpiritot,azt meg te is hasznalhatnad:D,vagy botmixert,vagy kenyertartot,,apudnak,egy inget,ha hord;D,vagy parfumot,vagy valami jo italt,annak orulnek,23 eves fiunak?hat egy jo salat,vagy valamit ami a hobbijahoz tartozik,nem ismerem h adjak tanacsot.
2009. dec. 16. 13:27
 3/4 anonim ***** válasza:

Én anyunak veszek vizipipát:) már nyár óta szeretne:)

Apumnak még nem tudom:S:( (szóval jöhetnek ötletek xD)

Tesómnak egy válltáskát,jó nagy:),és egy szép fölsöt:) (lány):D:D

16/L

2009. dec. 16. 14:24
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Am az első válaszolóhoz szólva, nem azt kérdeztem h az én anyumnak mit vegyek!A fő kérdésbe az szerepel h ti mit adtok karácsonyra!És nem azt írtam h anyum és apum hanem h egy anyuka meg egy apuka vajon minek is örül igazán!

2009. dec. 16. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!