Az INLERNET törzsvásárlói közösségről valakinek valamilyen tapasztalata? Regisztráltattam magam, mert 10ezer Fr értékű vásárlási utalványt kap aki új tagként regisztrál.
Én tagja vagyok a rendszernek, átlagos használóként és eddig semmilyen bajom nem volt vele, sőt....
A 10ezer forint pedig nem vásárlási utalvány, hanem foglaló. Ez azt jelenti, hogy a rendszerben lévő boltokban ha vásárolsz, akkor a rendszer webes irodájában felhasználhatsz a 10ezerből a vásárlás értéke és a partner kedvezményével arányos összeget.
Egyébként aki elolvassa az Inlernet ÁSZF-jét és megérti, annak hasznos lehet a rendszer. Ez akkor jó igazán valakinek, ha rendszeresen olyan boltokba jár vásárolni, amik amugy is partnerei a cégnek. Mostmár lényegében kb 55000 üzletben tudsz valamilyen kedvezményt elérni. Általában 3-10%
Ezt a kedvezményt nem a helyszínen kapod, hanem egy webes felületen látszik, onnan használhatsz belőle, vagy oda íródik jóvá. Kiutalható, vagy online utalvánnyal felhasználható a rendszerben lévő boltokban. Én rendszeresen használom az összes lehetőséget, mindig pontosan elszámol és mindig hozzájutok minden összeghez, ami a szerződésben van.
Ez már egészen máshogyan működik, mint a Sciennet, ellenőrizhetőbb (Zrt.) és még a kedvezmények után is ÁFÁzik. Van igazgató, stb....
Kicsit elfogult is vagyok persze, de nyilván nem lennék az, ha nem lenne jó.
Ha valami nem tiszta, kérdezz nyugodtan, mielőtt rosszat gondolnál. Ha az ajánlód nem segít, vagy valamit nem tud, akkor szívesen segítek, még akkor is, ha nem én regisztráltalak be. Ha okosan használod, akkor sokat spórolhatsz vele, vagy akár kereshetsz is vele.
Ja és INGYENES, nem kell semmit sem befizetni!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!