Osztályfőnökömről kellene verset írnom! Tudsz segíteni?
Karácsonyra húztunk, és én az osztályfőnökömet húztam. Nem ismerem annyira jól mert most vagyok 9-es. Minden általános jellemző illik rá: kedves, aranyos, megbízható, stb. Ja, és németet tanít!
Sosem voltam jó versírásban, csak pár soros vers kellene!
Valaki tudna segíteni?
Előre is köszönöm!! :)
Hát elég komoly, egyébként nő, és fiatal, ha ez számít :D
Szerintem is jó ötlet, de reálos vagyok, szóval nem nagyon van vénám a versíráshoz :D
Én nem tudok verset írni, de szerintem ha kell egy alap, amit majd szépítgetni is tudsz esetleg, akkor ajánlom neked őt: http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__544419-..
Nagyon jól nyomja, csak meg kell adnod pár szót, ami ezesetben lehet: osztályfőnök, nő, karácsony, kedves, megbízható stb. :)
Sok sikert, remélem meglesz a versed! :)
Jah, és szólj a srácnak, hogy osztályfőnöknek lesz, karácsonyra, szóval valami szépet alkosson, mert ugye néha becsúszik pár csúnya szó, ahogy látom, de alapnak (vagy akár kész versnek is) nagyon jó lesz szerintem. :P
/2. válaszoló/
Nah, amint nézem a belinkelt kérdést, "megjött" a versed. :P Szerintem nagyon szép lett, és az osztályfőnököd is örülni fog neki! :D
[Szerintem nagyon tud a srác, aki írta.]
Boldog karácsonyt! ^^
/2. válaszoló/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!