Fiúk, lányok, akik iskolába járnak! Táskapakolást reggel szoktátok elintézni, mielőtt mentek iskolába, vagy este?
Figyelt kérdés
2014. márc. 18. 22:06
4/11 anonim válasza:
Este, reggel nem lenne hozzá energiám :D
5/11 anonim válasza:
Délután amikor haza megyek.Nőstény vagyok.
6/11 anonim válasza:
Én olyan típus vagyok, hogy mikor hogy. Szoval én szoktam este illetve reggel is...
8/11 anonim válasza:
Délután amikor hazamegyek. Így reggel s este nincs
Rá gondom.(lány vagyok.....)
9/11 anonim válasza:
Haza érek, kipakolok az asztalomra minden aznapi könyvet, füzetet. Előpakolom a másnapi cuccokat, és ami nem kell másnapra elrakom, mert elképzelhető hogy az aznapi dologból kell a másnapira és akkor azt nem rakom el.
Visszapakolom a táskámba, amit nem kell tanulni csak azt. Amit kell, vagy van írásbeli azt megcsinálom. Szóval egyértelműen este:)
10/11 anonim válasza:
Én az esetek többségében reggel pakolom be, nagy sietségben... mondjuk már volt rá példa, hogy este pakoltam be, és ezzel megspóroltam pár percet...
Azt ajánlom, hogy este pakoljatok be, hacsak nem vagytok olyan lusták, mint én..:) Szintén nőstény egyed vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!