Fenx kérdése:
Hollandiában (Eindhovenben) hogyan lehet a Gemeentétől házat igényelni?
Figyelt kérdés
.2014. márc. 18. 14:04
1/3 anonim válasza:
sehogy ez az orszag nem arrol szol hogy segelyeket osztogat meg hazakat.
lehet hazat berelni rendes penzert ha van allando beveteled pl fizetes.
menete google kikeresed wooningnet.nl ott feliratkozol es ha szerencsed van par ev mulva sorra kerulsz akkor berelhetsz lakast.
Igenyelni nem lehet nincs kifogas se nagy csalad se terhesseg se semmi nem segit elore Ki kell varni amig sorra kerulsz
2/3 A kérdező kommentje:
én ezt nem így tudom, csomó mindenki lakik itt Gemeente-s házba ami után havi 3-400 eurokat fizet. Közvetítőtől meg nem mindenki tud bérelni, mert a 0 órás szerződés kevés a Makelaaroknak, pl vendéglátásba is jatt meg vakáció pénz rajta sincs a munkaszerződésen, meg 0 óráson nincs fix kereset, minden hónapba más összeget keresel az óraszámodtól függően, erre meg nem tud alapozni az iroda és így nem adnak ki házat. Ezért szeretnénk megpróbálni igényelni házat, tudom, hogy évekbe is beletelhet míg hozzájutunk, de jó lenne megpróbálni csak nem tudjuk hogy kell.
2014. márc. 21. 11:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!