Lakik-e valaki vasútállomás mellett? Most fogunk elköltözni vasútállomás mellé, kb.50 m-re van a vasúti sín. Nagyon zajos lesz, vagy könnyen megszokható?
Figyelt kérdés
2014. márc. 18. 11:14
1/3 anonim válasza:
Atoll,függ,hogy milyen gyakran jár ara a vonat! De általában már ilyen helyekre szoktak rakni hangszigetelt üveg falat!! De ha nincs akkor könnyen meg lehet szokni!!
Először nagyon rossz de később már szinte fel sem fog tűnni.
2/3 anonim válasza:
Mi nagyon közel vagyunk, vszont van hangszigetelt fal. Szinte semmit nem hallani, egyáltalán nem zavar, pedig forgalmas vasútvonal. (győr-budapest)
3/3 anonim válasza:
Én 5 évig laktam ilyen helyen, de elviselhetetlen volt!
Na jó nem, csak vicceskedek! :) A 2. héten el is felejtettem,hogy vonatok járnak arra. Persze hallod, meg tudod,de ugyanolyan,mint egy forgalmas út, sőt szerintem még sokkal jobb annál :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!