Hogyan kell csinálni fejlécet, és mekkora a mérete?
Figyelt kérdés
Van egy programom, amin sokféleképpen lehet képet szerkeszteni, be lehet állítani pl. h a képnek mekkora legyen a mérete. A neve: Foto Filtre. Az a baj, hogy nem nagyon értek ehhez a programhoz... na mind1, szóval megtudnátok mondani mennyi egy fejléc mérete (...x...)? És ha esetleg tudtok valami jó fejlécszerkesztős programot írjátok le a nevét, vagy hogy honnan tudjátok letölteni! Akinek van oldala és szokott fejliket csinálni az főleg írjon! :) köszi!2009. dec. 15. 18:37
1/5 anonim válasza:
Attól függ mien fejléc..Mlapos Gportálos lapunk.hu???
Az mlap 770x145 a gportálos az bármekkora lehet és a lapunk.hu aszt sajnos nemtudom.
Itt szét nézzhetsz: [link]
Van a pf(ami neked van)A legjobb viszont a PhotoShop sajnos nem tudom honnan lehet letölteni mert énis keresem viszont írd be a google.hu:Photo Shop torrent(ha avn torrent töltöd)...rem segítettem
2/5 anonim válasza:
Jameg van a Photo Scape de az elég béna..
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! :) Sokat segítettél!
2009. dec. 17. 14:05
4/5 anonim válasza:
Sztem a photoscape sokkal jobb mint a filtre meg ezek meg a photoshopot is szeretem ja és minden oldalamra scape-val csinálom a designet!!! ha látni akarjátok az oldalaimat akk írjatok
5/5 Electronicperson válasza:
Nekem van weboldalam: designbazis.tk
és szoktam fejléceket készíteni nézz be és ha gondolod rendelj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!