Az normális, hogy Ortodox liturgia énekekre szoktam tanulni?
Figyelt kérdés
Mert szerintem qrvára nem. De engem ezek az énekek valahogy megnyugtatnak, és jobban bírok öszpontosítani.2014. márc. 17. 21:08
1/7 A kérdező kommentje:
Ha valaki esetleg még nem hallott volna ilyen éneket, itt van egy: http://www.youtube.com/watch?v=lhrO8M9SuSQ
2014. márc. 17. 21:12
2/7 anonim válasza:
Nem tudom hogy csinálod...de ha ezzel jobban megy akkor nincs probléma :D
3/7 anonim válasza:
Igen, ezek az énekek nyugtatóan hatnak a lélekre...ezért ilyenek. Érted is a szövegüket vajon ?
Az normális, ha valaki zenére tanul. Kinek mi tetszik...jó a választásod !!!
Én nem tudok zenére tanulni, nekem hatásosabb a fel-alá járkálás.
4/7 A kérdező kommentje:
Értem a szöveget, mert Szerbiában élek.
2014. márc. 17. 22:37
5/7 anonim válasza:
Szerintem teljesen normális, én is hallgatok ortodox énekeket, nem csak tanulás közben, mert kifejezetten a kedvenc zenéim ezek. Szépek, megnyugtatóak és kész. Persze biztos kell hozzá egy sajátos lelki fogékonyság, ami sokak számára idegen lehet, de ez ne zavarjon.:)
6/7 Kini :)) válasza:
Szerintem is megnyugtató. Meg amúgy a legtöbb ortodox ének az. Szerintem. Pedig én katolikus vagyok...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!