Valaki eltudna látni jó tanácsokkal?
Figyelt kérdés
Boldogtalaóak érzem magam. Ez egy hónapja tart. Párom akarta.hogy munkahelyet váltsak,mert szinte alig találkoztunk.Megtettem. Jobb munkám van,jobb fizetéssel. Más össze tenné a két kezét a helyemben én pedig teljesen közömbös vagyok a munka és a kollégák
iránt is. Párom közben elvesztette a munkahelyet tehát jelenleg csak én dolgozok. Úgy érzem feleslegesen váltottam.
Jelenleg közömbös vagyok minden iránt. Hogy lehet egy ilyen helyzetből kijönni?
2014. márc. 17. 19:46
1/1 anonim válasza:
Ha jobb a munkád meg a fizetésed nem értelek mi a bajod akkor ? Gondolom az jelent gondot hogy egy füzetésböl kell élnetek. Ha annyira nem érzed jól magad itt a régi munkahelyeddel nemtudod felvenni a kapcsolatot hogy nemvesznek e vissza ? Nemértelek kolléga vagy mi miatt hiányzik a régi munkahelyed és ha ott jól érezted magad mért mondtál fel ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!