Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miről beszélgethetnék EGY...

Miről beszélgethetnék EGY LÁNNYAL?

Figyelt kérdés

18 éves fiú vagyok. 15-16 éves koromig le****tak a lányok, nagyjából középiskolában találkoztam olyanokkal, akik már néha beszélgetnek is velem (elég kevesen). Addig a pontig én is tehettem róla, mert eléggé befásult voltam. De már nem. És most nem tudok miről beszélgetni velük... fiúkkal más, mert el tudok hülyéskedni velük, de olyan módon, ahogy egy lánynak nem olyan már.

Van egy lány, aki tetszik - kívülről, belülről. Kicsit ismerkedtünk, (alap dolgok pl. tesó, film, zene), de kifogytam a témákból. Olyanokat meg nem akarok kérdezni, hogy ha lenne 1 milliárd forintja, mihez kezdene vele... hanem normális emberként beszélgetni.

Csak miatta írtam most ki ezt is, mert ő is keresgeti a témákat, amikor találkozunk, és általában ő is dob fel újat.

Szóval, ha lehet írnátok most már tényleg valamit? Akármit...

2014. márc. 17. 16:33
 1/1 anonim ***** válasza:
kérdezd meg, "mi lesz, ha nagy lesz" , kérd, h meséljen a családjáról, sportról vagy mesélj neki valamit te magadról és kérdezd, h vele volt-e már ilyen, vagy hasonló :) könnyen be fog indulni a beszélgetés, csak kell egy kis kezdő löket
2014. márc. 17. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!