Karácsonyra saját készítésű ajándék ötletek?
Figyelt kérdés
Van egy hetem kitalálni valami cuki, személyes karácsonyi ajándékot. Segítseteeeeek!!!! Legjobb barátnőnek lesz, de minden egyéb ötletet várok, mert ugye másnak is kell majd ajándék :D csak ez a legsűrgősebb :S2009. dec. 15. 16:38
1/5 anonim válasza:
hát.. én vettem egy karkötőt és egy tolltartót meg valamilyen idézetes gömböt.. :D belevan vésve egy baráti idézet.. tök tuti volt elsírta magát annyira tetszett neki meg h megse érdemli..:DD
2/5 anonim válasza:
Készíts mézeskalácsot, sokféle formát csinálj és tedd bele egy fémdobozba.
Van otthon varrógépetek? Készíts "zsebdögöt". Plüss anyagból vágsz két egyforma állatka alakú formát, összevarrod, de mielőtt végigvarrnád, megtöltöd babbal esetleg. Szín és minta szerint személyes ajándékot csinálhatsz.
4/5 anonim válasza:
Én a kreatív hobby boltban vettem fa dobozokat (ékszeres doboznak valót), akril festékkel befestem, meg pillanatragasztóval megy rá egy két dísz. Bele meg veszek vmilyen ékeszert, és mivel több rekeszes, a többibe csokit teszek. Volt hogy csináltam scrapbook-ot, a hobby boltban ahhoz is találsz alapanyagokat, de azt tegyük hozzá, hogy a sajátkészítésű ajándék majdnem h drágább, mint a "sima". Meg nyomtathatsz rólatok egy fényképet, és beleteszed egy sajátkészítésű keretbe. Sok sikert :)
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!