Hogyan legyek beteg ha nem akarok iskolába menni?
Tudom, hogy nem itt kellett volna feltennem ezt a kérdést, de itt mindig akadnak emberek akik írnak, hamar..
Helyzet:
Szombaton, Hétfőn, Kedden még van iskola, de nekem semmi kedvem bemenni!
Mit tegyek, hogy hamar elkapjak valami betegséget ami miatt nem kell mennem iskolába ?
Lenge öltözetben hajolj ki az ablakon egy jó ideig most úgyis nagyon hideg van; egyél sok jégkrémet vagy jégkockát az "jót" tesz a toroknak.
Vagy csak egyszerűen kamuzz! Mondd a dokinak h tegnap este lázas voltál és bevettél egy lázcsillapítot de reggel még hőemelkedésed volt, ezért nem mentél be suliba. De a legjobb kifogás szerintem: Hasmenés! Mondd neki h nagyon megy a hasad, így nem is kell ügyeskedned azzal hogy megbetegedj, a doki meg csak annyit csinál veled hogy felir egy hasfogót!
Remélem segitettem
Amióta bringával járok, rájöttem, hogy a tömegközlekedés a legjobb fertőzésforrás. Sétálj egy kicsit a városban, lélegezz mélyeket, hogy lehűljön a torkod, majd szállj fel a négyeshatosra (persze ha pesti vagy), szinte garantáltan elkapsz valamit. Persze arra is van esély, hogy szezonális influenzát kapsz, esetleg tüszős vagy tályogos mandulagyulladást, aztán csak szerencse kérdése, hogy lázasan fekve töltöd-e az ünnepeket. Vagy pl. megfázásból is lehet jó kis orrmelléküreg-gyulladást kitenyészteni, aztán elgondolkozhatsz, hogy megérte-e, miközben a doki két kézzel nyomja a tűt az orrlyukadon át az arccsontodba és a fejedben hallod, hogy recseg...
Komolyan, ne legyél már hülye. Az egészség a legnagyobb kincs.
Hasonlóan érzem magam,mint a kérdező!Én sem akarok holnap suliba menni!
Megpróbáltam a sósvizet....az az íz....soha többet :D
Szia! Szerintem jó nagy hülyeség az, hogy "Mosd meg a hajad,állj ki az ablakba és fázz meg" dolog mivel 1. hajhagymáid olyan szintem megfáznak,hogy kihullik rövid időn belül a hajad, 2. annyira megfázhat a fejed,hogy akár korházban kötsz ki.
Egyszerüen mikor tudod azt hogy másnap nem akarsz bemenni iskolába hozd fel még reggel akár este anyudnak hogy rosszul vagy ne menj sehova aznap hogy lássa télleg nem hülyéskedj, másnap reggel mond hogy anya neharagudj nagyon rosszul vagyok szerintem itthon maradok, lemész a doktornőhöz kérsz igazolást, ő biztos hogy kiír minimum 3 napra, hogyha azt mondod hogy lázas vagy esténként, megy a hasad, és émelyegsz. Otthon elmondod,hogy a doktor azt mondta nem mehetek iskolába mert elkaptam, egy hányásos hasmenéses vírust. Ennyi.
Hülyeség ilyen kérdéseket feltenni...
Én kipróbáltam még a tél elején,hogy (kint voltunk a tanyánkon) mezítláb,félpucéran kimentem a hóba,és belefeküdtem,aztán ott maradtam vagy 10 percig...Visszamentem a lakásba,és ittam egy kis jéghideg tejet.Majd hajat mostam és újra félpucéran kimentem az udvarra.Az eredmény:!0 fokos láz egy napig,leugattak a szüleim,mert kiderült hogy én vagyok a hibás,tüsszögés köhögés,hörghurut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!