Miért van szükség a korhatár karikákra a tévében?
Figyelt kérdés
Moziban megértem, de tévében? Csak a "nem engedek meg semmit" fajta szülő nézi a karikákat.2009. dec. 15. 16:19
1/6 anonim válasza:
A számok nagy része hülyeség, de azért a 18-as karikájú filmeket tényleg nem érdemes kisgyerekkel nézetni.
2/6 A kérdező kommentje:
A 18-as karika még elmegy. Üvegtigris 2, alapból 12-es karika, tévében 16-os volt. De mi az éltelme a 12-es karikának. Mindenre rárakják, még a Micimackóra is.
2009. dec. 15. 16:28
3/6 anonim válasza:
+12 talán azért kell nagyobb engedélyével nézni mert vannak benne olyan szavak amit nem érthet.. pölö nemtudja mi az a fakéreg.. és akkor azthiszi, hogy vmi más... a +16 ilyen ölős, hogy levágják a karját, vagy életrekel vmi.. a +18 meg ilyen szexes gyilkolós film.. ez olyan besorolás, hogy ki és mit ért megy úgy átlag életkorba. sztem. :S
4/6 anonim válasza:
Kötelező nekik ki írni mert megbüntetik őket. Mást nem tudok mondani, csak azt amit az előttem szóló, de nem írom le újra:)
6/6 anonim válasza:
Nincs szükség!
De primitív és maradi országban mint ez, alapvető hülyeség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!