Szerintetek ciki hogy lány létemre Marvel képregény és film imádó vagyok? Bár a Dc-t is szeretem :D
Figyelt kérdés
A legtöbb barátnőm nem is tudja mert nem bírja az ilyen embereket, ezért érzem furán magam!2014. márc. 15. 19:13
1/13 anonim válasza:
Mivel egyéniség vagy Te is és nem csak egy tömeggyártásban előállított csaj, így miért ne szerethetnéd?! Ajánlom a Family Guy-t :D
2/13 A kérdező kommentje:
Azt szoktam nézni, az jó! :)))
2014. márc. 15. 20:24
4/13 A kérdező kommentje:
Áprilisban 18
2014. márc. 15. 20:47
6/13 A kérdező kommentje:
XDDD
2014. márc. 20. 21:19
7/13 A kérdező kommentje:
5-ös te ki vagy? XDD
2014. márc. 20. 21:20
8/13 anonim válasza:
Dehogy ciki,én is imádom az ilyeneket(én is lány vagyok),ha meg a barátnőid nem birják nem is a barátnőid! :) (én is lány vagyok)
9/13 anonim válasza:
Az a ciki, hogy felmerült benned, hogy ciki lehet, és még írtál is ki róla kérdést:)
Na jó, kérdésedre a válasz: nem:))
10/13 anonim válasza:
ÉN is imádom őket, pedig már 21 éves vagyok:)
Ez már valószínűleg így is marad...
Egy Batman maratont bármikor letolnék, és vevő vagyok bármilyen képregényre :D Olyan jók!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!