Szerintetek is vége a Vaterának?
Figyelt kérdés
Semmi érdeklődés nincsen, három hét alatt 2 látogató meg ilyenek. Másnak is van ilyen tapasztalata? Mi lett vele?2014. márc. 15. 18:53
1/8 anonim válasza:
És mitől ez a hirtelen csökkenés?
2/8 anonim válasza:
Most alakítják át, valószínű, ezért.
3/8 anonim válasza:
Eddig is egy vacak volt... se vaterán kívüli megegyezés se semmi...
Lenyomta az apród, meg a jófogás. Egyszerűbbek, átláthatóbbak, és átláthatóbbak. Ez nem csak az én véleményem!
4/8 anonim válasza:
Egyébként a Vaterának és az Apródnak ugyanaz a tulajdonosa.
Szóval nem búsulnak csak mert az egyik lenyomta a másikat.
5/8 anonim válasza:
Hát ezt nem tudtam eddig, de mint platform, a z Apród sokkal jobbra sikerült! De nem a Tesz-Vesz van egy kalap alatt a Vaterával? o.O
7/8 anonim válasza:
Én nem gondolom, hogy vége van a Vaterának. Főleg nem most, hogy bevezették az ingyenes feltöltést. Én vásárlóként nem használom az Apródot. A Vatera sokkal biztonságosabb ebből a szempontból. Tudod az eladót ellenőrizni.
8/8 A kérdező kommentje:
Látom én is hogy a feltöltés ingyenes, de ez éppenséggel szerintem azt jelzi valami baj van és így akarják növelni az eladási kedvet. Valamelyik nap Scholl papucsot kerestem, régebben 6-7 oldal biztos feljött, most össz. 2 oldalt kellett átnézni. Szerintem ez drasztikus csökkenés.
2014. márc. 19. 16:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!