Hogyan lehet a legjobban puskázni?
Én így szoktam!
Számítógépen picibe megcsinálom (10 betüméret ) kinyomtatom kb 7 cm papír celluxal beragasztom,hogy ne zörögjön a papír és beteszem a felső zsebembe mikor a tanár nem figyel de Te rá nézel akkor elöveszed és tenyeredbe teszed ha nem kell akkor dobd a gatya zsebedbe !
egyszer nekem kritikus is volt mert a tanár látta,hogy valamit kiveszek ezért gyorsan írtam egy papírt rá nagy betükkel : NEM NYERT ! megusztam egy beírással !
1. Magad alá rakod a puskalapot (én A/5-öst szoktam)
2. Tolltartóba
3. kézre
4. Ha lány vagy és szereted a szoknyát a combodra ragasztod
5. Egy hosszú pulóver és az alá becsúsztatod úgy, hogy a combodon legyen a papír
Ha a tanár nem mászkál dolgozatírás közben:ragasz a papírt az előtted ülő széktámlájára.
Csinálj egy kis cetlit tedd a zsebedbe és amikor nem figyel a tanár vedd elő és tedd a papírt a dolgozat alá.Így bármikor megfordíthatod a dolgozatot és láthatod a megoldásokat,miközben a tanár azt hiszi,hogy csak a feladatokat olvasgatod.
Én még olyanról is hallottam,hogy a gyerekek felírták visszafelé a táblára a megoldásokat és a tanár meg észre se vette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!