Mi lesz ha vízbe mindenféle kertben található füveket erjesztek 3 napig majd tejet és talán fokhagymát is adok hozzá? Aztán még 3 napig a napon hagyom.
Figyelt kérdés
tehát összesen 6 napig tartana az egész.
azért tettem ebbe a kategóriába mert én ilyenekkel szórakozok (csak hogy tisztázzuk)
ez egy befőttesüvegben lenne
most hagytam kint a napon és már így is csípős volt a szaga.
olyan kesernyés már hányingerem is van tőle.(szó szerint)
ha hozzáadom a fentebb leírt két dolgot és még 3 napot adok neki mi lehet belőle?
most egyértelműen sötétzöld a színe de majd megpróbálom naponta kiírni ide hogy mi a helyzet vele milyen a színe esetleg a szaga (ha meg merem szagolni :DD)
köszi a válaszokat!
2014. márc. 14. 13:49
1/3 A kérdező kommentje:
ja, és hogy ne kapjam meg az óvodás jelzőt elmondanám hogy 17 éves vagyok és egy igen erős iskolában vagyok 5-ös tanuló!
köszöntem
2014. márc. 14. 13:50
2/3 A kérdező kommentje:
lenne jobb dolgom is de szeretek kísérletezgetni
2014. márc. 14. 13:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!