Az apám, aki sajnos meghalt már. Miért: Mert annyit dolgozott, és sosem mondta, h fáradt. Neki nem volt lehetetlen.
2009. dec. 14. 20:39
2/8 anonim válasza:
Tony Montana.
A semmiből egy egész birodalmat alkotott.
2009. dec. 14. 20:39
3/8 anonim válasza:
Bill Gates. Ő az a tipikus "sz@rból várat építős"" figura :D
Na jó viccet félretéve, nekem nincs. Valahogy nem érzem szükségét. Saját magam példaképe akarok lenni. :)
2009. dec. 14. 20:43
4/8 anonim válasza:
A macskám, azért mert lesz*r mindent (nem szó szerint), alszik eszik és tök boldog, mindenki szereti, semmi gondja nincs xD
2009. dec. 14. 21:02
5/8 anonim válasza:
anyukám.*.* mert mindent megtesz értünk sok probléma ellenére mindig meghallgat és nagyon jófej:D
2009. dec. 15. 21:00
6/8 anonim válasza:
Heinrich Himmler.
német politikus, magas rangú náci vezér, a Schutzstaffel (SS) vezetője. A második világháború alatt a III. Birodalom második legbefolyásosabb embere volt. Az összes rendőrség és biztonsági erő, beleértve a Gestapót is, az ő irányítása alatt állt. Mint a koncentrációs táborok, a haláltáborok és a bevetési csoportok felügyelője, Himmler több mint hatmillió zsidó, több mint kétszázezer roma, kétmillió szovjet hadifogoly, kétmillió lengyel és több százezer kommunista, homoszexuális, nem fehér valamint fizikailag és mentálisan sérült ember haláláért volt felelős.
2009. dec. 15. 21:15
7/8 anonim válasza:
Az előző válaszolónak nem fog tetszeni de nekem Matt Stone a példaképem. Igaz hogy zsidó viszont az ő humoránál nincs jobb a földön. Amit elért az pedig nem semmi azért. A horoszkópja pedig ugyan az mint nekem... (Ikrek). : D
2010. ápr. 20. 18:49
8/8 anonim válasza:
Beyoncé mert tehetséges sikeres szép és szerény.:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!