Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen szép kis ajándékot...

Milyen szép kis ajándékot lehet itthon összecsapni karácsonyra?

Figyelt kérdés

Nincs semmi ötletem, és már unom, hogy minden évben veszem az ajándékokat, és most egy olyan ötletem támadt, hogy én készítem el itthon.

Valaki adna egy linket, ahol képekkel leírja részletesen, hogy mit hogyan kell?

Köszi előre is, üdv.

2009. dec. 14. 20:22
 1/2 anonim ***** válasza:

Hát én ezeket saját magam találtam ki, mindegyik elég pepecselős munka, de haigazán szeretnél valami kreatív, jó cuccot csinálni, megéri:

1. Vegyél egy dobozt, lehet fa, műanyag, bármilyen. Ragasztózd be folyékony ragasztóval, és szórj rá fűszereket, (mák, bors, cukor, só, táérkony, sáfrány, őrölt chilli) mintába rakva is szórhatod, de keveredve is. A dobozra rakhatsz masniba kötve egy-két ksiebb fahéjdarabot, vagy egészben lógass le a dobozról, egy pici chilli paprikát. Teásdoboznak tuti befutó ötlet.

2. Tudd meg ismerősöd/barátod kedvenceit. A legeslegnagyobb kedvencét rajzold le körvonalasan egy erős kartonpapírra, és vágd ki(ne legyen túl nagy) ezek után a többi ekdvencéről nyomtass ki pici képeket, és a sablonodat rakd ki belőlük mozaikszeren, nagyon szép és frappáns kis ajándék. HAkell még ötlet, írj nekem priviben: sabor@citromail.hu :)

2009. dec. 16. 20:51
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, a 2. módszer adott pár ötletet!
2009. dec. 19. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!