Hogy mondjam el az ofőmnek? SOS
Figyelt kérdés
Szeretnék énekesnõ lenni, az ofõm éneket tanít a suliban. Holnap fogok beszélgetni vele, szóval sürgõs. Arra gondoltam õ tud segíteni, vagy ha nem, talán ismer valakit, aki segíthet javítani a hangomat. Nagyon félénk vagyok, nem akarik 10 percig hallgatni ott elõtte, mint a sülthal...De azt sem akarom, hogy hülyének nézzen, nem akarok többet olyan kínos és ciki szituációba kerülni, mint tegnap itt a GYK-n....2014. márc. 13. 20:37
1/5 anonim válasza:
Tanárnő! / Tanárúr! Tanítana engem énekre?
Azt kihagyhatod, hogy énekesnő akarsz lenni.
3/5 anonim válasza:
ne azt mond, hogy énekesnő akarsz lenne, hanem abban kéred a tanácsod, hogy hogyan fejleszthetnéd a hangodat, mert szeretnél komolyabban énekelni.
mellesleg a bátorság is olyasmi amit fejlesztened kell :) az aki igazán jó színpadon az a saját ritmusát át tudja adni a közönségnek, átragasztja rájuk. ehhez először is merni kell kiállni úgy, hogy akkor most én mondom meg mi lesz. és ezt úgy tenni, hogy tényleg akarják is tudni, hogy most mi lesz.
4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek! :)
2014. márc. 13. 21:19
5/5 anonim válasza:
Ha annyira félénk vagy, hogy nem mersz a tanároddal beszélni erről, akkor nehezen tudom elképzelni, hogy kiállsz sok ember elé és magabiztosan fellépsz. Persze kell a tehetség, az ének tudás, de a sikerhez kell egy olyan megjelenés, hogy el tudd a produkciód adni, elvarázsold a közönséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!