Ismeritek a Love146-ot? Érdekelne valakit egy pénzgyüjtési akció?
Engem nagyon mélyen megérintett.
Elgondolkodtam, hogy hogyan tudnék segíteni.
Arra gondoltam, hogy Budapesten lehetne szervezni valamilyen rendezvényt (sütivásár, kirakodóvásár stb), és az abból befolyó pénzösszeget elutalni a Love146-nak. Érdekelne valakit ilyesmi? Mit gondoltok a honlapról?
Akkor most őszinte leszek, és te pedig elsírod magad!...
Az a sok hülye aki elhiszi ezt a sok b*romságot, az meg is érdemli, hogy átverjék illetve, hogy havi szinten kisebb vagyonokat csikarjanak ki belőlük!
Ha segíteni akarsz az embereken, akkor keresd meg a vöröskereszt helyi irodáját és rajtuk keresztül adakozz, de ne tv műsorokban meg neten!!!
Támogatandónak tartom a Vöröskereszt munkáját, de én konkrétan ennek a szervezetnek szeretnék segíteni most. Nem kell vele egyetérteni. De én nagyon támogatom és pozitívnak tartom a munkájukat, és felnézek rájuk amiért segíteni akarnak a kihasznált lányokon. A gyerekprostitúció, ahogy én észrevettem, óriási tabutémának számít annak ellenére hogy nagyon is jelentős probléma, és örülök hogy a Love 146 akar beszélni erről és segíteni felszámolni a lányokkal való kereskedést.
Ha ez érdekel valakit, vagy egyén észrevétele van, kommenteljen/írjon privátban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!