Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Honnan tudjuk meg egy bizonyos...

Honnan tudjuk meg egy bizonyos iskola OM számát?

Figyelt kérdés
Zichy Mihály Iparművészeti,Ruhaipari Szakképző Iskola és Kollégium!?
2009. dec. 14. 19:11
 1/8 anonim ***** válasza:
Beírod keresőbe.Elő jön a honlapja,és ott minden infót megtalálsz.
2009. dec. 14. 19:20
 2/8 A kérdező kommentje:
De ezen az oldalon nem írja! /vagy nagyon hülye vagyok és nem találom!:D XD
2009. dec. 15. 17:38
 3/8 anonim ***** válasza:
Akkor telefonszámot biztos talász.Hívd föl,és kérdezed meg.Ha nincs telefonszámse,akkor a tudakozóban kérdezd meg!de mindjárt rá nézek a honlapra..
2009. dec. 16. 09:14
 4/8 anonim ***** válasza:
No beírtam a keresőbe,de elég sok városban van ilyen oskola.Téged melyil érdekel?
2009. dec. 16. 09:17
 5/8 A kérdező kommentje:
Kaposvár!:) Köszi hogy segítesz!
2009. dec. 17. 15:12
 6/8 anonim ***** válasza:

Felhívtam a sulit,mert a honlapról nem lehet megtudni az om azonosítót.

OM azonosítójuk:034178

Szivesen,örülök hogy segíthettem.Oda szeretnél jelentkezni?Milyen szakra?Mik a terveid?Már ha nem veszed tolakodásnak hogy kíváncsi vagyok.

2009. dec. 18. 08:39
 7/8 A kérdező kommentje:
Komolyan felhívtad?:D:D Júúúj nagyon nagyon köszönöm,írtó kedves vagy!!! Egyáltalán nem veszem tolakodásnak,szeretem,ha érdeklődnek a jövőm iránt!:) Igen,oda szeretnék jelentkezni,humán(általános) részre. És úgy tervezem,hogy miután letettem ott az érettségit,ugyanabban a suliban folytatom pályafutásomat,csak szakra,és onnan szeretnék majd főiskolára menni.Animátor szeretnék lenni!
2009. dec. 18. 14:27
 8/8 anonim ***** válasza:

Persze hohy felhívtam!Miért ne ha így tudtam segíteni?!Sok sikert az iskolához,a tovább tanuláshoz,az élethez.Kívánom hogy minden vágyad teljesüljön,és elérd az életben mindazt amit szeretnél.

Áldott békés karácsonyt és nagyon boldog új évet kívánok neked!!!!!

2009. dec. 19. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!