Szerintetek mehetek még úgy orvosi egyetemre, hogy általánosban egyszer megbuktam?
Figyelt kérdés
Rossz társaságba keveredtem nem nagyon jártam be suliba és megbuktam. Most már nagyjából sikerült behozni a lemaradást és egyre többet tanulok! Szerintetek így van még esélyem?2014. márc. 13. 10:10
1/4 anonim válasza:
Mivel az általános iskolai eredmény nem számít a felvételibe, így csak az utolsó év és az érettségi eredményeit kell számításba venni.
Esélyt nem mondok, te tudod mennyire vagy szorgalmas és milyen jegyeid vannak.
2/4 anonim válasza:
Hát figyelj, Dr.Eric Foreman is rossz társaságban volt és rossz tanuló volt, de most meg híres neurológus. Ő is bizonyítja, hogy az elszántságon múlik minden. :)
3/4 anonim válasza:
Csak a középiskolai tanulmányaid számítanak. Az orvosihoz kell egy emelt biosz, illetve középszintű fizika vagy kémia érettségi. Úgyhogy, ha belehúzol és felvesznek egy jó gimibe leérettségizel, akkor semmi akadálya
4/4 anonim válasza:
Már 1-2 éve 2 emelt kell úgyhogy utolsó téved :D Egyik mindenképp Biológia a másik lehet kémia vagy fizika, lényeg hogy mind2 emelt legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!