Kiscsillag2014 kérdése:
2 nyugdíjas közül egyik meghal, milyen %ot s meddig kap a másik fél?
Figyelt kérdés
Apu rokkantnyugdíjas volt, anyu pedig normál nyugdíjas. Első évben %-ot kap anyu, apu nyugdijábol, illetve egy év elteltével? Van e különbség2014. márc. 12. 22:17
2/12 anonim válasza:
Kifejtenéd bövebben? Esetleg összeget is írnál ? És kort is !
3/12 anonim válasza:
Özvegységi nyugdíj ami olyan 5 % bár nem tudom most növelték-e 2 éve még így volt ! Ha az egyik évben X összeget kapott a özvegy nem vonják vissza (én ugy tudom )!
4/12 anonim válasza:
5/12 A kérdező kommentje:
Apu 150 e Ft nyugdíjt kapott, anyu 70ezret kap. S érdeklne , anyu milyen támogatásra számithat
2014. márc. 13. 08:35
6/12 anonim válasza:
150 Ft nyugdít kapott? :D Biztos elírás történt igaz kérdező? Mondjuk 150000 Ft nyugdí esetén az özvegy mindig az elhunyt 60%-k nyugdíját kaphatja. Én úgy tudom. :)
7/12 A kérdező kommentje:
Nem elírás, apunak 151 E ft volt a rokkantnyugdija, szolgálati idejét letöltötte ugyan, de rokkant lett.. anyu kap keveset, a 70et amit írtam. Akkor remélem jol számolom hogy kb 90 e Ft lesz a plusz anyu nyugdíja mellé.
2014. márc. 13. 10:42
8/12 anonim válasza:
Komolyan 151Ft? Hihetetlen 90Ft özvegységit fog kapni anyukád? 90Ft-ból még egy colát sem vehet magának. :D
10/12 A kérdező kommentje:
Most ennyire tudatlanok vagytok hogy a 151 e = 151 000 Ft-tal? Ez egy rövidítés.. e= ezer , 000
2014. márc. 13. 19:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!