Porcelán bögrére festhetek üvegfestékkel?
Figyelt kérdés
Sajnos a sütésre nincs lehetőségem, így csak ez jöhetne szóba. Esetleg alkoholos filc? Az nagyon könnyen lejön róla?2009. dec. 14. 18:12
1/4 anonim válasza:
Festhetsz rá üvegfestékkel.
Az alkoholos filc, elég könnyen lejön.
Van olyan filc is, ami kimondottan üvegfestéshez jó, szerintem azt is használhatod.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi! És mosogatásnál mennyire kell rá vigyázni? Nem fog nagyon könnyen lejönni?
2009. dec. 14. 18:51
3/4 anonim válasza:
Attól függ, milyen fajta a festéked.
Nekünk volt olyan is, amit tubusból kell kinyomni, az a kézi mosogatást elég jól bírta, viszont a tesómék mosogatógépbe rakták, az levitte róla a festéket.
Amit ecsettel festesz, az szerintem "érzékenyebb" a mosogatásra.
Ha pedig víz-bázisú (vízzel hígítható), akkor nem is szabad mosogatni.
4/4 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam, kb meg is száradt, de sajnos ragadós lett :(
Egy kis üvegcsébe volt a festék, és rá is volt írva, hogy porcelánra is festhető, mégsem vagyok 100%-ig elégedett...
2009. dec. 17. 10:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!