Mit tegyek hogy több kedvem legyen tanulni? :D Lusta vagyok. Ez tény, de szeretnék változtatni. Öteletek?
Figyelt kérdés
komolyan.. nem poénkodom:D2009. dec. 14. 17:22
3/9 A kérdező kommentje:
A reál tárgyaktól kiakadok, de rájöttem ha egy kicsit foglalkozom velük összetudok hozni egy jó hármast vagy négyest (matek, fizika ilyenek). Humán tantárgyakat meg csak tanulnom kéne nincs vele probléma, például franciát tanulok, nem nehéz, csak lusta vagyok vele foglalkozni... most is itt ülök mint hogy azt lapozgatnám, tudom, tiszta gáz:D Valami kedvcsinálót mondana valaki?:)
2009. dec. 14. 17:33
4/9 anonim válasza:
annál nincs jobb mint amikor kihívnak hogy 5ös. és akkor mindenki baszogat h honnan lested meg minden =) én is lusta vagyok, bár rájöttem h nem biztos hogy felvesznek abba a suliba amit megcéloztam sorra jönnek az ötösök! :)
5/9 anonim válasza:
2. vagyok: Nekem az is segített hogy bizonyítani akartam magamnak, és másnak is hogy én is lehetek a legjobb. Még azt tudom tanácsolni hogy ne azért tanuld mert muszáj, hanem keresd benne az érdekes dolgokat. Csak egy kis akaraterő kell.Sok sikert.:)Talán holnap is lesz feleltetés vagy ilyesmi?
6/9 anonim válasza:
teremts olyan környezetet, ahol nem tudsz mást csinálni, mint tanulni. Mondjuk maradj benn a suliban, menj el a könyvtárba. Nem lesz semmi, amivel foglalkozhatnál a tanulás helyett
7/9 A kérdező kommentje:
Nem, holnap pont nem lesz feleltetés, inkább csak az hogy ne halmozódjon fel annyi anyag:) Nagyon tetszik a 2. kommentelőtől, hogy magamnak tanuljak.. mert ahogy olvastam azt amit írtál, rájöttem, hogy anyum jötékony nyomása alatt vagyok:D Értem, úgy hogy "tanulj kislányom hogy majd felvegyenek oda ahova szeretnéd".. Csak az a baj velem hogy mindent az utolsó pillanatra hagyok:D jah, és ez nem jó.. és mindjárt itt az érettségi.. most próbálkoznék azzal hogy részletekben.. minden nap egy kicsit.. csak hát nagy úr a lustaság:D De akkor majd most, magamért, hogy okos legyek!:D Kár hogy ez még eszembe sem jutott.. :$ Köszi a válaszokat! :)
2009. dec. 14. 17:44
8/9 anonim válasza:
Nálam hatásos volt, hogy kivittem a számítógépet a szobámból, addig jól tanultam. Ahogy visszahoztam a szobámba egy hétvégén, leromlottam. Azóta is bent van, de mostanság tanulok, mert rájöttem, hogy fontos, ha későbbiekben dolgozni szeretnék.
9/9 anonim válasza:
nekem az jut eszembe h a szüleim odakint állnak és szeretnének büszkék lenni az ő ,,kicsi lányukra,,.:)
ha nagyon elkedvtelenedek akkor túl kerekedik rajtam a bizonyitási vágy!:]
nem tudom mi lenne velem nélkülük!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!